Fjerne arr etter selvskading vennesla

fjerne arr etter selvskading vennesla

Jente 17 år, spørsmål for noen år siden slet jeg med selvskading, pga en veldig vanskelig tid jeg gikk gjennom. Husk at arr blir mer og mer usynelig over tid. Men det er da noe du må være hundre prosent sikker på og det er også dyrt, tar tid og du må finne en artist som er veldig flink. Denne behandlingen kan gjentas flere ganger med minst 1-2 ukers mellomrom. Du nevner du har arr

Sandra lyng haugen naked somali xnxx

på halsen, jeg kan si det en ting, jeg har to svære stygge arr som går fra begge sider av halsen som var et forsøk på å ta livet mitt, de har jeg hatt der i 5-6 år. Før du evnt ville få fjernet de så ville jeg ha snakket ut med en fagperson/ psykerater eller psykolog for å da kunne ta opp hvorfor du først begynte og hvorfor du nå har sluttet og hvordan du har sluttet.

fjerne arr etter selvskading vennesla

De vil miste sin røde/lilla farge og til slutt bli hvite og dermed synes mindre. Men uansett nå har jeg fått sagt mitt og håper du tar til deg noe av det jeg har skrevet ned. Dermed kan du få ut alt av vonde følelser og tanker som da kanskje ikke vil være der når du har fjernet arrene som kan føre til skade trang. Jeg har hørt rykter om en slik krem, men jeg tviler strekt på om den vil fjerne arrene for godt. Behandlingen fører til en avblekning av fargen. Det fører til en avflatning. Klarer ikke å akseptere. 7-8 år gamle pg helt hvite. Behandling med fargelaser privat avhenger av størrelsen på området. Det er begrenset med hud rundt håndleddet slik at bare litt hud kan fjernes for ev å redusere antall arr.


Thai massasje majorstuen crossdressing porn


Så godt å høre at du har lagt denne vanskelige tiden bak deg og at du har det bra. Vet det gir stygge arr men det bryr jeg meg ikke. Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du er langt fra alene om å ha gått igjennom dette. Er det kanskje mulig å skjære bort noe av huden får så å sy sammen kantene får å få et mer sosialt akseptert arr? Finnes det noen mulighet får å få fjernet arr, vet at det ikke er mulig å fjerne arr helt men redusere de? Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget. Hvis du ikke ønsker å gå til din fastlege kan du bestille legetime på helsestasjon for ungdom. En annen metode som jeg personlig driver og benytter meg av nå er tattovering, da vil jeg se på noe fint når jeg ser på armene mine isteden for vonde minner. Fargelaser kan også gjøre arrene noe flatere og jevnere. Logg enkelt inn på nytt eller få mer informasjon her, digital tilgang, papiravis digital. I samfunnet som vi lever i skandinavisk porno menn i dameklær dag er selvskadning fortsatt ganske tabu, og desverre blir man fort dømt. Er faktisk like før jeg heller kokende vann på den får å få et arr som lett kan bortforklares. Flere lasere har vært brukt for å behandle arr. Heller at den kanskje bare tar bort litt av fargen på arrene så de vil synes mindre, men jeg vet ikke om noen slik kjetil tefke nakenbilder kåte damer i trondheim krem finnes. Arrene er på en måte et vondt minne fra tiden som var tung. Men skal du gjøre det så må arrene dine være minst to år gamle, hvis ikke blir tattoveringen både stygg og helt feil. Eller er det kanskje mulig å transplantere hud dit? Hvis du ikke har så mange/tydelige arr eller som du kan lett dekke til så vil jeg ikke anbefale å ikke fjerne dem, det er både dyrt og vondt, og det hadde vært veldig trist hvis du hadde brukt så mye tid og penger. Jeg skar meg selv på lårene så ingen skulle se det, men sliter med arrene som sitter igjen.

Asian hottie lisa gets cum all arr. Brandie from.